RELATIEGESCHENKEN

bedank zakenpartners en relaties met

Unieke relatiegeschenken

Er zijn genoeg redenen om op zoek te gaan naar relatiegeschenken. Bedank bijvoorbeeld uw beste klanten voor het gestelde vertrouwen in uw bedrijf, wens uw zakenpartners een gelukkig nieuwjaar toe, of geef een speciaal cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum. Maar denk ook aan leveranciers die nét dat stapje extra hebben genomen om uw bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Zij verdienen het om af en toe in het zonnetje gezet te worden en dat kan met een mooi uniek, gepersonaliseerd cadeau! Vind u het lastig om een leuk geschenk te bedenken? Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom denken wij graag met u mee om tot een mooi geschenk te komen

UW BEDRIJF ZICHTBAAR​
OP MAAT GEMAAKT​

Laat uw geschenken voor u spreken. Wij werken nauw met u samen om een geschenk te creëren.

Op maat gemaakt, en bovendien met veel aandacht voor detail en de hoogste kwaliteit.

niet alleen voor klanten en leveranciers, maar ook

Geschenken voor medewerkers

Verras niet alleen uw zakelijke relaties, maar verras ook uw eigen medewerkers. Zonder hen waren bepaalde dingen misschien niet mogelijk geweest. Dat ene gave project, die enorme groei in omzet. Maar denk ook aan een jubileum van een medewerker, bijvoorbeeld x jaar in dienst. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en geschenken die bij het juiste moment/feest passen. Mocht u op op zoek zijn naar kerstpakketten voor uw werknemers: Ook daarbij kunnen wij u helpen! Neem een kijkje op de pagina ‘Kerstpakketten’ en neem, vrijblijvend contact met ons op.

relato-koffie-pakket-vert
Unieke fabricage
Uitgebreide mogelijkheden voor personaliseren
home-tesh-met-prosecco-verticaal
Kwaliteit
de beste producten van ons en onze leveranciers
relato-thee-pakket-vert
Origineel
Unieke smaken en combinaties
Business is all about relationships, how well you build them determines how well they build your business.
quote-brad-sugars-75
Hebben wij uw aandacht?

KOFFIE?

Indien u graag meer informatie wilt of indien u graag een gesprek op maat wenst, dan nodigen wij u graag uit om samen een kopje koffie te drinken. Bij ons of in uw zaak.

Close
Close