Kerstpakketten

waarom kiezen voor standaard?

Wilt u graag kerstpakketten waar mensen wél weer trots op zijn?

Steeds vaker zien wij dat bedrijven door de bomen het bos niet meer zien. Iemand op kantoor moet snel-snel een pakket bestellen en heeft daar eigenlijk geen tijd voor.

Resultaat is dan meestal een duizend-in-één kerstpakket met weinig passie en creativiteit in een saaie doos waar er duizenden van in Nederland worden geleverd aan verschillende bedrijven. Op een pallet, in een magazijn en pak maar. Totaal onpersoonlijk en niet bedrijfs-eigen.

luxe-borrelen-pakket
bbq-pakket-green-egg
KWALITEIT EN KORTE LIJNEN​
ONZE PRODUCT FILOSOFIE​

Kwalitatief hoogwaardige producten met uw eigen “touch”. Uit onze eigen productie of van hoogwaardige leveranciers. Op maat gemaakt, speciaal voor u. Dàt is de essentie van ons bedrijf en onze reputatie

kosten vs investering

Zullen we het nu anders doen?

Het is onze missie om mensen weer écht te verrassen.

Geen “standaard” geschenk/pakket, geen “massaproductie”. Maar wel unieke, op maat gemaakte, geschenken. Die zorgvuldig voor u worden gemaakt, gepersonaliseerd, én van de hoogste kwaliteit zijn. 

Bovendien houden wij niet van saaie pallets. Begrijp ons niet verkeerd, maar dit kan beter. Wat dacht u van een pop-up tent, lekker eten en drinken en naar huis met dat gave pakket? Veel sfeer en een gave beleving. Om maar eens even iets te noemen.

Zullen we samen een kerstpakket creëren waar mensen weer dankbaar voor zijn en trots op zijn?

Bent u bereidt hier samen met ons in te investeren?
Mogen wij dan een krachtig verzoek doen en u vragen contact met ons op te nemen?

If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.
quote-henry-ford-75
Hebben wij uw aandacht?

KOFFIE?

Indien u graag meer informatie wilt of indien u graag een gesprek op maat wenst, dan nodigen wij u graag uit om samen een kopje koffie te drinken. Bij ons of in uw zaak.

Close
Close